Woningbeheerders

Hier vindt u informatie over bedrijven die voor derden het beheer voeren van woningen of ander vastgoed dat geschikt is voor bewoning.


Woningbeheerders kunnen huisvesters zijn maar ook leegstandbeheerders. Leegstandbeheerders zijn primair gericht op het beheren van vastgoed dat leeg staat, met als doel om de kosten en risico’s voor de eigenaren te verkleinen. Dat gebeurt vaak door een tijdelijke woonfunctie. Om het pand weer tijdig voor de eigenaar beschikbaar te krijgen is dat altijd op tijdelijke basis. Dat kan door verhuur op basis van de Leegstandswet, andere tijdelijke huurcontracten of door het toepassen van een gebruiksovereenkomst. Er zijn ook bedrijven die primair op de woondiensten zijn gericht en die naast tijdelijk leegstaand vastgoed ook andere oplossingen bieden, zoals transformatie van gebouwen. Of die voor gemeenten of corporaties het beheer verzorgen van bepaalde, vaak tijdelijke woonprojecten, zoals voor vergunninghouders en andere doelgroepen.

Meer informatie over deze lijst

 5Huizen Vastgoed & Leegstandbeheer

Jaagpad 1, Rijswijk 2288 AB www.5huizenleegstandbeheer.nl

5Huizen Leegstandbeheer heeft een decennium ervaring met leegstaand vastgoed door geheel Nederland. Wij bieden de beste tijdelijke oplossingen tegen alle mogelijke leegstandrisico’s door het plaatsen van startende ondernemers, nette kunstenaars en/of representatieve bewoners.

Bekijk het aanbod

Ad Hoc beheer

Groot Hertoginnelaan 41, 2517 EC Den Haag

Ad Hoc is al sinds 1990 de onbetwiste marktleider op het gebied van bestrijding van leegstandrisico’s. Leegstandbeheer als enige met landelijke dekking en toch regionale expertise; grootschalig en toch slagvaardig. Ad Hoc zorgt voor ruimte.

Bekijk het aanbod

Alvast BV

's Gravendijkwal 40 b, 3014 EC Rotterdam www.alvast.nl

Alvast is een snel groeiende leegstandbeheerder die is opgericht in 2000. Inmiddels werken er zo’n vijfendertig medewerkers verdeeld over zes vestigingen. 

Bekijk het aanbod

Arbeidershuisvesting

Hoofdstraat 38, 6598 AE Heijen www.arbeidershuisvesting.nl

Of u nu kamers, woningen, grote groepsaccommodaties of hotels zoekt of juist aanbiedt: gebruik onze website. Hier kunt u direct zowel woonruimte aanvragen als accommodaties plaatsen.

Bekijk volledige profiel

Bewaakt & Bewoond BV

Bezuidenhoutseweg 4-6, 2594 AV Den Haag www.bewaaktenbewoond.nl

Bewaakt & Bewoond BV zet zich sinds 1997 in voor flexibel en betrouwbaar beheer van leegstaand onroerend goed. Bewaakt & Bewoond biedt desgewenst mogelijkheden voor onderhoud en bewaking en kan bij langdurige leegstand zorgen voor inkomsten door tijdelijke herbestemming.

Bekijk het aanbod

Carex

Achterweg 45, 9725 BM Groningen www.carex.nl

Een makelaar, woningbouwcorporatie, projectontwikkelaar, overheidsinstelling of andere pandeigenaar kan te maken krijgen met leegstand. CareX lost leegstand op door te bemiddelen in bewoners/bedrijven die ruimte zoeken. Wij staan bekend als een sociaal betrokken huisvester.

Bekijk het aanbod

De Huischmeesters BV

Fleskensstraat 26, 5666TB Geldrop www.dehuischmeesters.nl

Wij zetten vastgoed in om mensen en bedrijven te huisvesten. Wij bieden hen ondersteuning vanuit het beheer van het pand.

Bekijk het aanbod

De Kabath BV

Christiaan Geurtsweg 3, 7300 AX Apeldoorn www.dekabath.nl

Bij de Kabath vinden wij het belangrijk dat uw leegstaande vastgoed beschermd wordt en indien mogelijk op een correcte wijze geëxploiteerd. 

Bekijk het aanbod

FMT Beheer BV

Dr. Kuyperstraat 9, 2514 BA Den Haag

FMT maakt werk van leegstand door vastgoed een tijdelijke, zinvolle invulling te geven.

Bekijk het aanbod

Gapph

Magistratenlaan 186, 5223 MA ‘s-Hertogenbosch  |   088 62 62 200  |   www.gapph.nl

Gapph biedt u vernieuwende oplossingen in leegstandbeheer. Sinds de oprichting in 2013 zijn we uitgegroeid tot de derde leegstandbeheerder van Europa en breiden we onze activiteiten voortdurend uit in binnen- en buitenland. 

Bekijk het aanbod

H.O.D. Nederland BV

Postbus 14210, 3508 SH Utrecht www.hod.nl

HOD Nederland BV biedt voor elke situatie van leegstaand vastgoed een oplossing.

Bekijk het aanbod


Maximus Vastgoedbeheer CV

Wim Duisenbergplantsoen 51, 6221 SE Maastricht www.maximusbeheer.nl

Maximus biedt direct oplossingen op maat voor leegstandbeheer, wijkverbetering en andere vastgoeduitdagingen.

Bekijk het aanbod

Nationaal Leegstandsbeheer BV

Oranjestraat 8, 2514 JB Den Haag www.nlbeheer.nl

NL Beheer heeft partijen die, tegen een vergoeding, tijdelijk gebruik willen maken van uw leegstaande vastgoed.

Bekijk het aanbod

OAK Management

Lange Vijverberg 11, 2513 AC Den Haag www.oakmanagement.nl

OAK Management is een innovatief bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in leegstandbeheer. Wij nemen u de zorg voor uw vastgoed uit handen en behouden de regie.

Bekijk het aanbod

Socius

Ravellaan 96, 3533 JR Utrecht www.sociuswonen.nl

Socius is een jongerenhuisvester die maatschappelijk vastgoed en kantoren geschikt maakt voor kamerbewoning. Dat vraagt om maatwerk.

Bekijk het aanbod

Stichting Matz Beheer

Langbroekerdijk A26, 3947BH Langbroek www.matzbeheer.nl

MATZ biedt maatschappelijke oplossingen voor leegstand van maatschappelijk vastgoed. Van kantoorgebouwen tot bedrijfshallen, van scholen tot kerken, van woonwijken tot kastelen.

Bekijk het aanbod


Vastgoedbrigade

Lunet 2, 3905 NW Veenendaal www.vastgoedbrigade.nl

Als vastgoedbeheerder zijn wij ervaren en deskundig op alle terreinen van vastgoedbeheer: financieel, administratief, technisch en commercieel.

Bekijk het aanbod

VGGS Groep Holding BV

Plein 1813 nr. 4, 2514 JN Den Haag www.vggs.nl

Het Vastgoedgenootschap heeft tot doel eigenaren van leegstaand vastgoed maar ook bij verkoop of renovatie totaal oplossingen te helpen vinden voor primair de tijdelijke situatie maar ook voor de langere termijn.

Bekijk het aanbod

Villex Vastgoedbescherming BV

1e Barendrechtseweg 46, 2992 XC Barendrecht www.villex.nl

Waar andere leegstandbeheerders een punt zetten bij vastgoedbescherming, zet Villex een komma! Villex geeft met Het Nieuwe Leegstandbeheer antwoord op de veranderingen in de markt.

Bekijk het aanbod

Voorkom Leegstand

Maaskade 111B, 3071 NJ Rotterdam www.voorkomleegstand.nl

VoorkomLeegstand is gespecialiseerd in leegstandbeheer. Door onze ruime ervaring zijn wij uw partner bij leegstand, voor korte of langere tijd.

Bekijk het aanbod

VVB-WONEN

dr A.F. Philipsstraat 13 D, 4462 EW Goes www.vvb-wonen.nl

VVB-WONEN is, door zijn ruim 20 jaar ervaring, gespecialiseerd in het verhuren en beheren van vastgoed. Wij voldoen aan alle geldende kwaliteitseisen.

Bekijk het aanbod


Zwerfkei Tijdelijk Beheer

Stadionweg 70, 1077 SP Amsterdam www.zwerfkeibeheer.nl

Zwerfkei Tijdelijk Beheer is synoniem voor tijdelijk vastgoedbeheer in Amsterdam en directe omgeving.

Bekijk het aanbod