Keurmerken en certificering

Naast wet- en regelgeving van de overheid zijn er ook door marktpartijen zelf ontwikkelde normen of keurmerken die over het algemeen tot doel hebben om het kaf van het koren te scheiden. Op de dossierpagina over normering en certificering vindt u meer informatie. Hier treft u de organisaties die een rol spelen bij het beheer van keurmerken zelf en bij de inspectie er van.


Een netwerk is altijd in beweging. We stellen het daarom zeer op prijs als u aanvullingen of correcties doorgeeft. Gebruikt u daarvoor s.v.p. het contactformulier.Agrarisch Keurmerk Flexwonen (AKF)

Zwartewaterallee 14 , 8031 DX Zwolle  |   088 – 888 66 88  |   werkgeverslijn.nl/flexwonen/

Het Agrarisch Keurmerk Flexwonen waarborgt de kwaliteit van huisvesting bij werkgevers in de agrarische sector die zelf werknemers in dienst hebben.

Bekijk volledige profiel

Normec VRO

Stationsweg 2, 4191 KK Geldermalsen  |   +31 88 894 4001  |   normecvro.nl

Beheert uw onderneming huisvesting en huisvest u arbeidsmigranten? Dan kunt u met het SNF-keurmerk aantonen dat u arbeidsmigranten op de juiste manier huisvest. Wilt u snel en efficiënt voldoen aan de eisen van het SNF-keurmerk, dan inspecteren en rapporteren wij graag over de onderdelen die hierbij van toepassing zijn binnen uw organisatie. Normec VRO draagt … Continued

Bekijk volledige profiel

SKW Certificatie

Poppenbouwing 56, 4191 NZ Geldermalsen www.skw-certificatie.nl

SKW Certificatie is een krachtige certificatie instelling binnen de vastgoed sector. Wij voeren onder meer keuringen uit die noodzakelijk zijn om het SNF-keurmerk te verkrijgen. Of u nu behoefte heeft aan een nulmeting om te weten hoe uw huisvesting voor arbeidsmigranten ervoor staat, of u wenst een ‘finale’ SNF-keuring: SKW Certificatie helpt u verder!

Bekijk volledige profiel

Stichting Normering Flexwonen (SNF)

Postbus 4076 , 5004 JB Tilburg  |   013-594 41 09  |   www.normeringflexwonen.nl

Stichting Normering Flexwonen beheert de registers van ondernemingen die aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten voldoen en onderhoudt deze normen.

Bekijk volledige profiel

TÜV Nederland

Stationsstraat 11, Unit 9G + 9H, 7607 GX Almelo  |   0523 - 677 083


TÜV Nederland

Ekkersrijt 4401, 5692 DL Son en Breugel  |   0499 - 339 500  |   http://www.tuv.nl/

Voor TÜV Nederland is het hoofddoel om aantoonbaar te maken dat uw organisatie aan de door de SNF gestelde eisen voor de huisvesting van arbeidsmigranten voldoet. Onze onafhankelijke blik helpt u kritisch naar uw organisatie te kijken en de verbeterpunten boven water te halen. We hanteren daarbij een nuchtere en toegankelijke manier van inspecteren waarbij … Continued

Bekijk volledige profiel